TALLER AMB LES FAMÍLIES: GÈNERE

women-149577_960_720Durant el mes de març, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, els tallers amb les famílies han tractat sobre qüestions de gènere relacionades amb els i les joves.

A partir dels estereotips de gènere (etiquetes que la societat col·loca a cada individu en funció del seu gènere), s’ha posat èmfasi en la construcció de les identitats com un procés que comença a la primera infància i que té una importància crucial durant la joventut.

Què significa fer alguna cosa “com una nena”? Aquest vídeo que hem mostrat a les famílies il·lumina un clixé comú que les mateixes nenes i noies desmunten amb contundència.

D’altra banda, a la nostra societat destaca el fenomen de la hipersexualització de les noies, que imposa uns models de bellesa irreals i, per tant, inassolibles, que els causen una gran frustració i greus problemes de salut.

Així mateix, als tallers hem reflexionat sobre el dret a ser diferent sense que això impliqui desigualtats, i sobre la conveniència de no posar límits a les capacitats de les joves, com mostra el següent vídeo:

Aquí podeu trobar la presentació del taller de GÈNERE.

4 d’abril de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s