Presentació del projecte

Benvolgudes famílies:

Ens agradaria presentar-vos el projecte de Suport a l’Estudi: Tu Pots de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, en el que està participant el seu/seva fill/a.

Com sabeu, l’objectiu principal d’aquest projecte consisteix a donar suport i acompanyar a estudiants d’ESO i de Batxillerat dels centres públics de secundària de la nostra ciutat que, a fi que, mitjançant estratègies d’aprenentatge, puguin millorar tant els seus resultats acadèmics com la seva organització i motivació envers els estudis.

Us convoquem a la presentació del projecte de Suport a l’Estudi:Tu Pots! el dimecres 27 de novembre de 2019 a les 19 h del vespre a la sala d’actes de l’equipament municipal de Can Massallera, Carrer Mallorca, número 30.

Us hi esperem!

Equip docent

Suport a l’estudi TU POTS!

…………………………………………..

Bienvenidas familias:

Nos gustaría presentaros el proyecto de Suport a l’Estudi: Tu Pots! del Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat en el que está participando su hijo o hija.

Como sabéis, el objetivo principal del proyecto consiste en dar apoyo y acompañar a los y las estudiantes de la ESO y el Bachillerato de los centros públicos de secundaria de nuestra ciudad, para que a través de estrategias de aprendizaje, puedan mejorar sus resultados académicos y su organización y motivación respecto a los estudios.

Os invitamos a la presentación de Suport a l’Estudi:Tu Pots! el próximo miércoles 27 de noviembre a las 19 horas de la tarde en la sala de actos de Can Massallera, Carrer Mallorca, número 30.

Os esperamos!

Equipo docente

Suport a l’estudi TU POTS!  

 

Suport Estudi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s